Nyheder 11. marts 2024

Presse- og kommunikationspraktikant til klima, bæredygtighed og grøn omstilling

Presse- og kommunikationspraktikant til klima, bæredygtighed og grøn omstilling

Vil du udvikle dine evner inden for politisk kommunikation og presse? Kunne du tænke dig at arbejde med klima, bæredygtighed og den grønne omstilling? Så grib chancen for at komme med helt ind i maskinrummet som kommunikationspraktikant i efterårssemesteret hos den grønne interesseorganisation SYNERGI, der bl.a. repræsenterer virksomheder som Danfoss, VELUX og Schneider Electric.

Som en del af praktikforløbet vil du:

  • Indgå i et tilrettelagt læringsprogram, hvor du ugentligt med din praktikvejleder vil tale om din udvikling og færdigheder
  • Udvikle og være en aktiv del af vores daglige pressearbejde, fx ved at skrive debatindlæg, pressemeddelelser og nyhedsartikler
  • Udarbejde taler, planlægge og afholde events
  • Udvikle SoMe-indsatser og hjælpe med at drive vores aktiviteter på de sociale medier
  • Udarbejde indhold til nyhedsbreve og website
  • Stifte bekendtskab med bæredygtighed og den grønne omstilling og arbejde tæt sammen med kollegaer om politik og public affairs
  • Og meget mere!

Som praktikant vil du opleve at blive en hel central del af vores sekretariat, der hver dag kæmper for at rykke Danmark og EU i en grønnere retning. Vi gør en dyd ud af løbende at udvikle vores praktikanter og sikre, at vores praktikanter er dygtigere, når de træder ud ad døren, end da de trådte ind.

Om dig

Du er i gang med en bachelor eller en kandidat på en kommunikationsfaglig eller anden relevant videregående uddannelse og er motiveret af et ønske om at udvikle dine teoretiske færdigheder til praksis.

Du har interesse for politisk kommunikation og trives med opgaver både i tæt samspil med dine kollegaer samt selvstændige opgaver. Det er et plus, men ikke et must, hvis du er interesseret i den grønne omstilling.

Om os

SYNERGI blev etableret i 2018 af Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX og er en grøn interesseorganisation, der arbejder for at reducere vores store energispild på tværs af sektorer, bruge energien fleksibelt, når den er grøn, og der er meget af den, og udnytte de store potentialer i sektorkobling. Målet er at sikre grøn omstilling af Danmark og Europa på den hurtigste og billigste måde, skabe bedre og sundere boliger for danskerne og fortsat sikre og styrke den grønne danske vækst, eksport og beskæftigelse.

Du kan læse mere om SYNERGI på www.synergiorg.dk.

Praktisk

Vi lægger stor vægt på at indrette et praktikforløb, der passer til dine forventninger, færdigheder og interesser. Praktikken vil derfor foregå som et læringsforløb, hvor der gennem et tæt samarbejde og løbende samtaler med både direktør og praktikvejleder løbende er fokus på din udvikling. Der vil desuden være mulighed for at deltage i besøg hos SYNERGIs medlemsvirksomheder, deltage i møder med politiske interessenter, i relevante konferencer og arrangementer mv.

Stillingen er fuldtid, men vi er selvfølgelig fleksible, hvis du fx sideløbende skal følge et fag eller skrive en opgave i forbindelse med din uddannelse. Praktikken løber som udgangspunkt fra 1. august 2024 til og med 31. januar 2025. Det kan være muligt at få løn, hvis du ikke modtager SU i praktikforløbet, ellers giver vi en månedlig erkendtlighed på 3.375 kr. inkl. kantineordning med frugt, kaffe mm.

Send din ansøgning

Lyder ovenstående som noget for dig? Så send en kort ansøgning og CV til job@synergiorg.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende og lukker processen, når vi har fundet den rette kandidat. Send derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til presserådgiver Andreas Müller på tlf. +45 3066 7784 eller am@synergiorg.dk.

Aktuelt

Vis alle

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i artikler, rapporter, pressemeddelelser og anden kommunikation fra SYNERGI.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev