20220815 Synergi Katrine Bendt2beskåret
Bestyrelsesformand Bendt Bendtsen
og direktør Katrine Bjerre M. Eriksen

Vi tror på et Danmark uden energispild

SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark reducerer sit energispild – i industrien, i de offentlige og almene bygninger og i de danske hjem.

Der er mange fordele ved at mindske energispildet, ikke mindst når det kommer til klimaet, samfundsøkonomien og vores velfærd: Tre områder, som skal gå hånd i hånd, hvis danskerne skal sikres en hurtig, billig og retfærdig grøn omstilling.

SYNERGIs medlemmer består af en række danske virksomheder og organisationer, der i de seneste mange år har sikret, at Danmark og verden får mere ud af mindre med energieffektive teknologier.

Med banebrydende løsninger og rådgivning inden for fx isolering, vinduer og styring af motorer, varme-, køle- og vandteknologi bidrager vores medlemmer til den grønne omstilling og forbedret livskvalitet for mennesker over hele verden.

Knap 48.000 danskere er i dag beskæftiget med eller af energieffektivitet, og på globalt plan beskæftiger SYNERGIs medlemmer omkring 70.000 medarbejdere.

SYNERGI blev stiftet i 2018 af Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX. Fire virksomheder, som i generationer har været førende inden for bæredygtige produktløsninger. Vi bestræber os på at løfte arven og opfordrer alle til at arbejde med FNs Verdensmål.