Nyheder 03. maj 2020

SYNERGI er nu medlem af CONCITO​

Nyhed: SYNERGI er nu medlem af CONCITO

SYNERGI er blevet optaget i den grønne tænketank CONCITO. Medlemskabet åbner nye døre og understreger SYNERGIs ambitioner, mener direktør Katrine Bjerre M. Eriksen.

Der ligger et gigantisk potentiale for klima, økonomi, jobskabelse, indeklima og trivsel, hvis verden bliver bedre til at udnytte og spare på energien. Desværre står mulighederne i energieffektivitet ikke altid mål med synligheden på den politiske dagsorden. SYNERGI arbejder derfor på at fremme kendskabet til de mange fordele, der er forbundet med energieffektivitet.

Medlemskabet i CONCITO er et led i SYNERGIs ambition om at styrke den grønne omstilling og i højere grad positionere kampen mod energispild som et af de absolut vigtigste midler til at skabe en renere verden.

”Jeg er glad for, at CONCITO byder os velkommen i den grønne familie. CONCITO og SYNERGI deler ambitionen om en grøn omstilling i et højere gear. Med vores medlemskab i tænketanken udvider vi vores netværk og understreger, at vi er klar til at tage næste skridt i kampen for en mere energieffektiv verden. Vi vil ikke stå og bjæffe nede i hjørnet, men være med helt fremme på første række og påvirke det, der sker på scenen. Klimakrisen er kommet for at blive, så det er vi også,” siger SYNERGI-direktør Katrine Bjerre M. Eriksen.

CONCITO blev stiftet i 2008 og har til formål at bidrage til en lavere udledning af drivhusgasser og begrænse skadevirkningerne af den globale opvarmning. Tænketanken har godt 100 virksomheder, organisationer og videnspersoner i medlemskredsen.

Læs CONCITOs pressemeddelelse om optagelsen af blandt andre SYNERGI

Aktuelt

Vis alle

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i artikler, rapporter, pressemeddelelser og anden kommunikation fra SYNERGI.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev