Nyheder 09. november 2021

SYNERGI inviterer til EE Talks om kommunalvalget

EE Talks om kommunalvalget

Opdateret: Se eller gense EE Talks her.

SYNERGI inviterer til EE Talks onsdag den 24. november kl. 15-16. Til den tid er kommunalvalget forbi, og i den anledning tager vi temperaturen på valgresultaterne og de grønne udsigter i de nye byråd.

Vi får besøg af valgforsker Ulrik Kjær, der vil gøre os klogere på, hvilken rolle klimaet har haft under valget sammenlignet med tidligere kommunalvalg, samt hvad vi kan forvente fra de nyvalgte kommunalpolitikere på den grønne dagsorden. Jonas Bjørn, der er medlem af borgerrepræsentationen i Københavns Kommunes, gæster ligeledes EE Talks. Han er en af hovedaktørerne bag de nye initiativer for renovering og energieffektivitet, som kommunen indskrev i budgetaftalen for 2022, og på den baggrund giver han os et indblik i, hvordan hovedstaden planlægger at energirenovere de kommunale bygninger.

Programmet for EE Talks

15.00-15.05: SYNERGI-formand Bendt Bendtsen byder velkommen.

15.05-15.20: Ulrik Kjær giver et indblik i de nye byrådskonstellationer og fortæller, hvad vi som vælgere kan gøre for at holde kommunalpolitikerne op på deres klimaløfter.

15.20-15.35: Jonas Bjørn tager os med ind i Københavns Kommunes planer og muligheder for at renovere de kommunale bygninger.

15.35-15.55: Spørgsmål til Ulrik Kjær og Jonas Bjørn.

15.55-16.00: Bendt Bendtsen runder arrangementet af.

Arrangementet varer en time og afholdes online. Tilmelding sker ved at sende en mail til eh@synergiorg.dk med navn og e-mailadresse(r) på person(er), der ønsker at deltage. Hvis I tidligere har deltaget i arrangementet, får I dog tilsendt en invitation via mail, som I blot skal acceptere for at tilmelde jer.

Teams-link til arrangementet kan tilgås her.

Aktuelt

Vis alle

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i artikler, rapporter, pressemeddelelser og anden kommunikation fra SYNERGI.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev