Nyheder 08. oktober 2020

SYNERGI inviterer til EE Talks torsdag d. 29 oktober

EE Talks d. 29 oktober 2020

SYNERGI er klar med næste omgang EE Talks: Torsdag d. 29 oktober kl. 15.00-16.00 taler vicedirektør i Energistyrelsen, Stig Uffe Pedersen, om perspektiverne i Bygningspuljen, danske helårsboligers rolle i den grønne omstilling (særligt ift. 70 % - målsætningen) og vigtigheden af, at vi sparer på energien - også når den engang bliver grøn. Efter Stig Uffe Pedersens oplæg vil fuldmægtig Matilde Grøn Bjørneboe fra Energistyrelsen grave et spadestik dybere i Bygningspuljen og fortælle mere om dens muligheder. 

Alle er velkomne til at deltage i EE Talks. Tilmelding sker ved at sende en mail til am@synergiorg.dk med navn og e-mailadresse(r) på person(er), der ønsker at deltage. Link og nærmere information vil blive udsendt i dagene op til arrangementet. Grundet corona vil arrangementet udelukkende foregå online. 

Program for EE Talks (online)

15.00: Direktør i SYNERGI Katrine Bjerre byder velkommen

15:05: Vicedirektør i Energistyrelsen Stig Uffe Pedersen om perspektiverne i Bygningspuljen, danske helårsboligers rolle i den grønne omstilling, og hvorfor det fortsat er vigtigt at spare på energien. 

15:25: Fuldmægtig i Energistyrelsen Matilde Grøn Bjørneboe går i dybden med Bygningspuljen

15:45: Spørgsmål 

16:00: Katrine Bjerre runder af 

Aktuelt

Vis alle

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i artikler, rapporter, pressemeddelelser og anden kommunikation fra SYNERGI.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev