Nyheder 21. oktober 2020

SYNERGI ansætter ny politisk rådgiver 

Synergi udvider sekretariatet - Rune

SYNERGI har ansat Rune Dybvad Simonsen som ny politisk rådgiver. Den nye rådgiver kommer fra en stilling som politisk konsulent i 3F og har været aktiv i Socialdemokratiet igennem en længere årrække.

SYNERGI har ansat Rune Dybvad Simonsen som ny politisk rådgiver til at bidrage til arbejdet mod et Danmark uden energispild.

Rune Dybvad Simonsen har allerede fra 3F et kendskab til det grønne område og byggebranchen. Derudover har Rune gennem en årrække været aktiv i Socialdemokratiet og blev ved valget i 2013 valgt til Københavns Borgerrepræsentation. Et hverv, han har besluttet ikke at genopstille til, når der er kommunalvalg i 2021.

”Jeg glæder mig meget til at få Rune med ombord i SYNERGI. Rune har fra sine mange aktive år i politik både masser af konkret politisk erfaring og et stort politisk netværk på Christiansborg. Selvom vi er nået langt det sidste år, har vi stadig en opgave med at opnå større balance i energi- og klimapolitikken i Danmark, hvor energieffektivisering er en større del af svaret i den grønne omstilling. Og Rune bliver central i arbejdet med at få genskabt den balance,” siger direktør i SYNERGI, Katrine Bjerre M. Eriksen.

Selv ser Rune Dybvad Simonsen frem til at blive en del af SYNERGI og arbejde for et grønnere Danmark, hvor vi bruger energien klogere og mere effektivt:

”Vi har en stor opgave foran os med at nå i mål med vores 70 pct. reduktionsmålsætning i 2030, og jeg glæder mig til at bidrage til SYNERGIs arbejde og sikre, at de energieffektive teknologier bliver en mere fremtrædende del af svaret. Danmark skal være et grønt foregangsland, som viser vejen, både når det handler om at nå vores klimaambitioner på den hurtigste og billigste måde, skabe grønne arbejdspladser på tværs af landet og eksport for de danske virksomheder,” udtaler Rune Dybvad Simonsen.

Rune Dybvad Simonsen er uddannet cand.soc. i Politik og Administration fra Roskilde Universitet og tiltræder stillingen den 2. november.

Om SYNERGI

SYNERGI er en grøn interesseorganisation, der arbejder for en mere effektiv brug af energien – både i industrien og i de danske hjem. SYNERGI består af Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL, VELUX, Dansk Energirådgivning, Boligselskabet Sjælland og SustainSolutions. Sammen sikrer vi, at vi med energieffektive teknologier får mere ud af mindre. Med banebrydende løsninger og rådgivning bidrager vi til global bæredygtighed og forbedret livskvalitet for danskere og for mennesker over hele verden.

For yderligere information kontakt da Andreas Müller på 3066 7784 eller skriv til am@synergiorg.dk.

Aktuelt

Vis alle

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i artikler, rapporter, pressemeddelelser og anden kommunikation fra SYNERGI.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev