Nyheder 25. august 2021

SYNERGI inviterer til EE Talks om det tyske valg

SYNERGI inviterer til EE Talks om det tyske valg

SYNERGI byder endnu en gang indenfor til EE Talks tirsdag den 21. september kl. 15.00-16.00. Denne gang sætter vi fokus på Tysklands forestående valg, hvor den danske ambassadør i Berlin, Susanne Hyldelund, besøger os for at gøre os klogere på, hvilken betydning det tyske valg har for klimaet og energieffektivitet.

Hvilke forventninger har ambassadøren til det tyske valg? Hvor meget fylder klimaet i valget? Hvordan vil de potentielle valgscenarier spille ind på Tysklands fremtidige tilgang til klima og energieffektivitet? Og hvordan kommer alt dette til at påvirke vores nabolands import af danske energieffektive løsninger, som i øjeblikket sørger for 15 procent af Danmarks samlede eksport af energieffektivitet? Det er nogle af de spørgsmål, som Susanne Hyldelund sætter på dagsordenen.

Arrangementet varer en time og afholdes online. Tilmelding sker ved at sende en mail til eh@synergiorg.dk med navn og e-mailadresse(r) på person(er), der ønsker at deltage. Hvis I tidligere har deltaget i arrangementet, får I dog tilsendt en invitation via mail, som I blot skal acceptere for at tilmelde jer.

Program for arrangementet:

15.00: SYNERGI-formand Bendt Bendtsen byder velkommen.

15.05: Ambassadør Susanne Hyldelund fortæller om det forestående tyske valg og dets betydning for klimaet og den danske eksport af energieffektive produkter.

15.30: Spørgsmål til Susanne Hyldelund.

15.55: Bendt Bendtsen runder arrangementet af.

Aktuelt

Vis alle

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i artikler, rapporter, pressemeddelelser og anden kommunikation fra SYNERGI.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev