Nyheder 21. december 2020

SYNERGI-næstformand Ingrid Reumert er ny formand for Rådet for Energieffektiv Omstilling

Nyhed: SYNERGI-næstformand Ingrid Reumert er ny formand for Rådet for Energieffektiv Omstilling

1. januar overtog Ingrid Reumert formandskabet for Energisparerådet, der samtidig skifter navn til Rådet for Energieffektiv Omstilling.

Ingrid Reumert er Vice President i VELUX, næstformand i Klimapartnerskabet for Byggeri og Anlæg, og så er hun næstformand i SYNERGIs bestyrelse. Ingrid Reumert kan nu også skrive formand for Rådet for Energieffektiv Omstilling på CV’et:

”Energieffektivitet er helt afgørende for at nå i mål med den grønne omstilling i Danmark på en måde, der både gavner klimaet, samfundsøkonomien og borgerne. Samtidig har vi i Danmark både virksomheder og løsninger i verdensklasse, som vi skal være endnu bedre til at promovere internationalt. Jeg er taknemmelig for tilliden og ser frem til at stå i spidsen for Rådets næste skridt i de kommende år,” siger Ingrid Reumert i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets pressemeddelelse.

SYNERGI ønsker Ingrid Reumert stort tillykke med udnævnelsen og kvitterer for et godt valg af klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen.

Vi er rigtig godt tilfredse med valget af Ingrid Reumert som ny frontfigur i Rådet for Energieffektiv Omstilling. Hun medbringer en enorm viden og erfaring fra bl.a. Klimapartnerskabet for Byggeri og Anlæg, SYNERGI og selvfølgelig fra sit daglige arbejde i en af Danmarks største og globale leverandører af grøn teknologi. Mindst lige så vigtig er dog hendes store dedikation til arbejdet for at mindske energispildet, som er en helt central del af den grønne omstilling. Derfor er valget rigtig godt set af ministeren,” siger Katrine Bjerre M. Eriksen, direktør i SYNERGI.

Ingrid Reumert overtager formandskabet fra Claus Bugge Garn. SYNERGI takker den afgående formand for en stærk indsats på energispareområdet. Claus Bugge Garn var formand for Energisparerådet i perioden 2016-2020.

Rådet for Energieffektiv Omstilling

Rådet for Energieffektiv Omstilling - tidligere kendt som Energisparerådet – blev nedsat af tidligere klima- og energiminister Lykke Friis i efteråret 2010. Det primære formål for rådet er i dag at rådgive den nuværende klima-, energi- og forsyningsminister, Dan Jørgensen, og resten af ministeriet vedrørende tilrettelæggelse og gennemførelse af en samlet energispareindsats.

Læs mere den danske energispareindsats og Rådet for Energieffektiv Omstilling her.

Aktuelt

Vis alle

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i artikler, rapporter, pressemeddelelser og anden kommunikation fra SYNERGI.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev